RokadaLife. The natural change!

Cum comand ?

E simplu! Îţi alegi produsul dorit, dai click pe el, completezi datele tale, te asiguri ca valoarea cosului tău este de minim 45 lei, plasezi comanda  şi gata! Vei primi în scurt timp un email de confirmare şi la momentul livrării vei fi contactat telefonic. Pentru eficientizarea plasării comenzilor, te rugăm să acorzi o atenţie deosebită datelor de contact şi să răspunzi în timp util solicitărilor agenţilor de livrare.
Livrările vor fi efectuate la adresa specificată atunci când ţi-ai creat contul de client sau la orice altă adresă specificată în acest cont. Te rugăm să te asiguri că adresa de livrare furnizată este funcţională şi că, în cazul livrarilor la locul de muncă, ai acceptul angajatorului pentru a primi livrări în nume personal.

Pentru că nu folosim conservanţi şi nu pasteurizăm produsele, acestea îşi păstrează calităţile pentru maxim 72 de ore. Livrarea se face in ambalaje special concepute care asigură o temperatură intre 5 – 7 grade C pe perioada transportului. Aceleaşi condiţii trebuie asigurate si după primirea coletului!

Cum se face livrarea  PRODUSELOR ?

 Pentru produsele RokadaLife, dacă doreşti să îţi livrăm a doua zi, comnanda trebuie plasată pâna la ora 12.00. Pentru comenzile venite după această oră te vom contacta şi vom stabili data de livrare.

Care sunt costurile de livrare ?

Costul de transport, include ambalarea specială (izotermă) si taxa de curier,  fiind  diferentiat în functie de greutatea coletului şi localitatea de destinatie. La acestea se pot adăuga costuri adiţionale dacă adresa de livrare nu este in aria de acoperire a firmei de curierat. Plata acestor costuri se face la curier.

Cum plătesc?

Pentru livrarea produsului la adresa menţionată de tine plata se poate face în două moduri:

–  Cardul la plasarea comenzii pe site – metoda recomandata.

–  Numerar la curier. Plata în numerar atrage un cost suplimentar de 5 lei cu tva, care se va regăsi în factura finală

Pentru orice lamuriri legate de comandă şi livrare nu ezita să ne contactezi, astfel, economiseşti timp şi tot ce îţi ramâne de făcut este să aştepţi să te bucuri de savoarea şi doza de sănătate a fiecărei zile, acasă sau la birou.

STUDIO RokadaLife

email: rokadalife@gmail.com

tel.: +40 745 643677

tel.: +40 372 902745