RokadaLife

Fii dinamic , determinat și sănătos!

RokadaLife promovează un stil de viață sănătos, echilibrat și cu efecte benefice pe termen lung.

Trăieşte alături de noi experienţa RokadaLife. Vezi cum se produce!

Fie că îți continui stilul de viață sănătos sau alegi să faci o schimbare, cea mai bună strategie pentru a-ți menține starea de bine a organismului este să te hrănești cu preparate proaspete, naturale și sănătoase. RokadaLife înseamnă pentru noi promisiunea de a  dărui în fiecare zi inspirație și poftă de viață, de a redescoperi puterea si armonia naturii.

Starea de bine vine din natură și  întotdeauna din iubire!

Fiecare dintre produsele noastre este un amestec de dragoste, curiozitate și pasiune.

Tocmai de aceea folosim cele mai proaspete fructe și legume presate la rece din care obținem un suc 100% raw, crud și sănătos. Produsul nu este alterat de procesul de pasteurizare, care distruge vitaminele, mineralele și enzimele.

Presarea la rece a legumelor și fructelor este metoda cea mai eficientă de a extrage din acestea maximum de nutrienți și enzime, reducându-se în mare măsură procesul oxidativ. Se obține astfel un suc plin de   energie vitală- datorită abundenței de vitamine , minerale și enzime- un aliment viu, savuros și hrănitor pentru organism.

Am investit în echipamente profesionale Zumex ( producătorul mondial nr.1 de  echipamente profesionale pentru prelucrare fructe și legume) pentru că dorim să oferim cele mai naturale sucuri presate la rece, de cea mai bună calitate.

Toate ingredientele folosite sunt scrise pe eticheta fiecărui ambalaj în parte. Nu folosim nici un fel de concentrat sau colorant și nici un fel de aditiv, tocmai de aceea le poți păstra doar  72  de ore la frigider.

Echipa RokadaLife colaboreaza cu medici nutriționiști, și împreună ne dorim să creăm și să oferim mai mult decat un produs bun și sănătos.  Combinațiile de ingrediente sunt realizate pentru a spori efectele purificatoare și energetice ale legumelor, fructelor, condimentelor și a superalimentelor , în felul acesta acoperind o gamă variată pentru diferite nevoi: imunitate, rezistență, frumusețe și vitalitate.

Credem că un stil de viaţă sănătos nu ar trebui să fie un privilegiu, ci o condiție esențială pentru o viaţă echilibrată, împlinită şi fericită.

Fă o pauză pentru a-ți răsfăța corpul și simțurile cu o cascadă de nutrienți naturali și nu uita că schimbarea începe cu tine……the natural change!

Ce este presarea la rece?

Presarea la rece este metoda cea mai eficientă de a extrage din fructe, legume sau frunze  maximum de nutrienţi si enzime, reducându-se în mare măsură procesul oxidativ. Se reușește astfel o stoarcere naturală şi se obţine un suc bogat  in energie vitală- un aliment savuros şi hrănitor care îşi păstrează vitaminele, mineralele, enzimele, fitonutrienții si antioxidanții.

Spre deosebire de presarea la rece, prin alte metode de extragere a sucului se obţine un suc sărac in nutrienţi şi enzime, „ încălzit şi gătit” datorită căldurii degajate în procesul centrifugării şi care se oxidează extrem de rapid.

Cu adevărat presat le rece înseamnă că poţi să afli în sfârşit ce gust are un suc autentic.În acest sens, RokadaLife foloseşte sistemul Mastery de la Zumex ( producătorul mondial nr.1 de  echipamente profesionale pentru prelucrare fructe și legume). Într-o primă fază fructele şi legumele sunt mărunţite fără a le fi alterate proprietăţile. Pulpa astfel obţinută este apoi presată foarte lent cu o putere de 11 tone fortă, ceea ce face ca și cele mai mici elemente ale fructelor, legumelor și frunzelor, așa numiții nutrienți esențiali sau fito-nutrienți să fie extraşi din ingredientele folosite.

Diferența

Simplu şi clar ne caracterizează pentru că iubim oamenii si natura. De aceea, folosim ingrediente proaspete şi de calitate şi de câte ori este posibil, fructe şi legume de la producători locali plus superalimente nutriţionale consistente. Nu folosim nici un fel de  aditiv, colorant, conservant etc. care poate ar da un gust şi un aspect mai plăcut produselor, dar ar compromite calitatea acestora.

Nu folosim pasteurizarea sau pascalizarea (HPP). Aceste procedee prin distrugerea bacteriilor benefice ar prelungi durata  de viaţă a sucului la câteva săptămâni, dar ar transforma produsul final într-un suc lipsit de viaţă. De aceea, le poţi păstra doar 48 de ore la frigider, fără să-şi piardă gustul, culoarea şi nutrienţii.

De ce să te simți în siguranță ?

Ne dorim să vezi ceea ce bei, așa că etichetele noastre sunt transparente și cu toate ingredientele scrise pe fiecare produs în parte. Suntem preocupați de siguranța ta si a echipei noastre, așa încât spațiul de producție este igienizat și dezinfectat de 2 ori pe zi. Am achiziționat sisteme integrate de biosecuritate ecologică bazate pe dezinfecția aerului și suprafețelor cu tehnologia luminii ultraviolete UV- C. Eficiența dezinfecției cu lumina ultravioletă UV- C, care atinge valori de până la 99,99% asupra mucegaiurilor, bacteriilor, virusurilor și a altor agenți patogeni prezenți în spațiile de producție industrială și office, este datorată principiului unic de acțiune, prin care ADN- ul microorganismelor este distrus definitiv, fără a mai exista posibilitatea multiplicării.

mango-smoothie.jpg

Pentru orice alte întrebări scrie-ne la adresa rokadalife@gmail.com sau sună-ne la 0745643677